29 november 2003

Hallo Nederland,

We zijn ondertussen al helemaal gesettled in onze huisjes. Misschien iets te erg, begint nu toch wel te stinken en verotten! Het weer is helemaal bijgetrokken, volop zon en temperaturen van rond de dertig graden. De afgelopen tijd zijn we veel uit geweest, geweldig nieuwe ervaring dat uit gaan. Thuis mochten we nooit en nu zijn we vrij om te doen wat we willen! Dus vraag ons niet hoe Australie eruit ziet we hebben alleen de disco's gezien en ons bed. Dit bevalt prima! Even alle gekheid op wat vijf stokjes: naast het uitgaan hebben we al wel wat rondgekeken hoor, Wout en ik zijn bijv vanochtend om tien uur opgestaan en we mailen dit nu vanuit Perth, de rest ligt nog te maffen, die hangen nog steeds een beetje in de uitgaansroes! Wij zijn verstandige jongens en hebben een film gekeken hoor mama Els en mama Ine, goed he!

Maar we hebben dus Perth al wel wat gezien en het strand van Cottesloe is ook erg geliefd, net een strand van de reclame/tv: witte stranden, palmbomen en blauwe zee.
Henkie, goed bezig hou vol jonge, roken is toch alleen maar slecht! En even for the record, we vertrekken pas maandag naar Rottnest Island en we hebben er allemaal erg veel zin in.
Even een klotebericht: Teun & Bennie gaan ons snel verlaten, namelijk na deze vier weken! Dom he, maar ergens ook wel begrijpelijk. Wij, Wout, Mart en Piet vinden het heel erg maar staan achter onze maten en hebben de instelling gewoon even wat aangepast. Oh ja verder hebben we ook nog het plan om met dolfijnen te gaan zwemmen alhoewel dat wel redelijk duur is. Dus conclusie: Veel plannen, nog niet zo heel veel gedaan! Maar ja, we hebben toch alle tijd!
Na Rottnest horen jullie meer van ons.
Hans, pappa daarboven nog gefeliciteerd jonge! Mama Els: is dit nog een goed stuk misschien, nu voor de Volkskrant! Hele dikke kus terug van je zoontje! (en een kleintje van Wout.) Leon bedankt voor de foto, Fried we missen jou en je Amstel ook, nu wel nieuws en ook nog een goed.

Groeten en kusjes aan alle broertjes en zusjes (en Faizal). En kijk allemaal op www.jlemmens.nl/theboysdownunder voor foto's en alle mailtjes. Jullie horen binnenkort meer en tot sinas.

Groetjes de boys, in dit geval Wout en Piet.