11 december 2003

Hallo Nederland,

Hier zijn we weer. We hebben wel weer aardig wat te vertellen, dus ga maar even rustig zitten. Ten eerste wonen we niet meer alleen in onze huisjes, we hebben nu al voor drie nachten drie logees gehad. We zijn dus erg illegaal bezig maar op de camping heeft niemand het door,gne gne. De logees zijn Jamie, Steve en Simon, de drie Engelsen die we op Rottnest hadden ontmoet. Zij zijn erg gezellig en kennen leuke kaartspelletjes maar ze zijn het best in het drinken van wijn. Wij zijn er nu ook al een stuk beter in geworden! Behalve Ben&Wout.

Wat de auto betreft, ouders wees gerust, we hebben hem niet gekocht. En dat is maar goed ook, want uit de RAC-check die we hadden laten doen bleek dat alles maar dan ook echt alles "poor" was. Steve was met ons meegegaan en hij weet ook wel wat van auto's en zei dat we het maar beter niet konden doen. Vervolgens zijn we hard aan het denken gegaan over wat nu verder. Of verder zoeken naar een andere auto en dan wel een goede of ingaan op een aanbod van onze Engelse vrienden om met hen met een busje mee naar de oostkust te reizen. Nadeel hieraan is dat zij pas begin Januari vertrekken en dat het dan dus een beetje moeilijk wordt oud en nieuw in Sydney te vieren. Verder willen zij lang over de reis doen en hebben ze heel veel geld en wij niet meer. Het is erg hard gegaan en nu zijn we op zich wel goed bezig. Piet heeft per ongeluk een gat in een van de huisjes getrapt ching ching $60 en Mart heeft net een dikke trui gekocht ching ching $80. Maar verder gaat het echt veel beter. We gaan veel minder uit, eten goedkoper en passen gewoon wat meer op met uitgeven.

Nu zijn we toch maar weer aan het kijken voor auto's omdat we niet meer zeker weten of het aanbod van de Engelsen nog geld, zit best complicated in elkaar. Jullie blijven daar over op de hoogte.

Charlie X bedankt vor je mail, je bent wel een die hard wat dat betreft hou vol, dan doen wij dat ook. Jammer dat ik Dani niet op z'n Jambe kan horen gaan. Misschien kan hij wat opnemen en opsturen. Lies scratcht ie lekker weg, die nieuwe platenspeler. Gellukig voor de Sint was ik er niet, anders was hij nu failliet geweest! En natuurlijk missen we jullie, maar ben nog niet echt van plan al terug te komen hoor. Begint nu net echt spannend te worden. Zaterdag geef ik mn camera weer mee aan Sjaak dan komen er meer foto's aan van Rottnest en Perth. Nou dat was het dan weer. We mailen binnenkort weer als we meer weten over onze tripplannen. Trouwens vanavond gaan we op stap met de Ozzies. En van Bennie: Allemaal niet zo zeiken over dat Teun en ik terug komen, anders ga ik met stenen gooien en nu wel raak.

Tot mails,

de boys.