18 december 2003

Hallo Nederland,

Hier het eerste mailtje van "the three boys downunder". Bennie en Teun zijn dinsdagavond met rugzak van ons weggelopen opweg terug naar jullie. Van te voren zijn we met z,n allen, inclusief onze nieuwe engelse vrienden, nog kei hard gaan bunkeren bij de "all you can eat for ten dollars Italian". Daarna gingen we nog even wat drinken en toen was het toch echt uit voor Will&Ben. We voelden ons alledrie heel wazig en vonden het natuurlijk wel ff moeilijk.
Boys we gaan jullie missen!

Verder zijn we weg van onze huisjes waar we echt aan toe waren. We hadden het nu toch echt wel helemaal gehad daar! Ook hebben we Steven, Jamie en Simon verlaten, die reizen nu in hun nieuwe A-team van door Oz. Nu is het voor ons gevoel wel echt begonnen, we moeten elke avond maar weer zien waar we kunnen pitten. Gisteren hebben we in een jeugdherberg geslapen die ongeveer vijf minuten weg ligt van de jeugdherberg waar we vanacht zullen pitten en van waaruit we dit mailtje typen. Heel apart, maar we hadden gewoon zin om ook eens een andere uit te checken. Gisteren nacht lagen we met en paar gozers en een meisje op de kamer. Waren wel aardig maar wel erg full of themselves. Nu denken we dat we bij 2 Japannertjes op de kamer liggen. We weten niet of het jongens of meisjes zijn, we weten wel dat het lachen wordt. Charlie X daar weet jij alles van! Ook hebben ze een gitaar bij dus vanavond horen we misschien wat leuke Japanse chansons!

Nu hebben we vandaag dan toch effe een autotje gekocht: 6 cyllindermoter 3.9 liter, groot, lomp en wit. We hebben dus ook nog plaats om wat leuke lifsters mee te nemen. Sjaak is meegegaan en heeft deze auto ook voor ons gevonden. Eigenlijk was hij $3000 maar we hebben er nog 500 van af gepeuterd! Morgen kunnen we hem ophalen. VET HE!

We zitten nu in North bridge, een wijk in Perth waar het allemaal te doen is voor jongeren. We hebben het prima naar onze zin maar zijn blij dat we kunnen moven. Dat gaat waarschijnlijk maandag gebeuren. Zondag sleutelen we nog ff met Sjaakie aan de wagen, we weten er nu erg veel van. Piet vooral op het gebied van de oliecheck! Dan houden we 's-avonds nog een curry-night bij Sjaak.

Lies, Jos, Leon, Hans, Charlie X en alle anderen die ons de laatste tijd gemailed hebben, bedankt! Blijven doen! Alle ex-rokers: Blijf ex-roker! En de mazzel maar weer. Jullie horen binnenkort meer!

De drie volhouders.