13 januari 2004

Hoi allemaal

Weet niet of jullie nog op de hoogte zijn met de boys. Hierbij een kleine invulling, voor het geval jullie te zwijgen zijn opgelegd. Weet dat iedereen daar alles nauwlettend volgt. Hopelijk niet vanwege gebrek aan beter vermaak.

De boys zijn op het moment ergens in de buurt van Mt Barker aan het werk. Ze slapen blijkbaar bij een boer, waar ze van alle gemakken zijn voorzien (behalve dan dat ze moeten camperen). Aardbeitjes plukken viel iet mee en betaalde niet echt goed, zodat ze onkruid mochten wieden. Dat betaalt iets beter, geloof ik ($13/hr). Er werken wat andere backpackers, maar geloof dat de meesten het te veel hard werk vinden, en dat het niet genoeg betaald.

De laatste plannen zijn dat de boys, geloof ik, naar een wijngaard gaan verhuizen om nog een week of twee te werken (dat betaalt iets beter). Daarna zouden ze op pad gaan richting oostkust (eind Januari dus).

De auto doet het nog steeds uitstekend (dat betekent dus waarschijnlik dat de radio het nog doet), maar ze zijn moeilijk via het mobieltje te pakken te krijgen, omdat ze op de grens van ontvangst zitten. Nummer 00-61-419 743 729.  Laatste klein probleempje is dat ze legitimatie moeten laten zien voor de auto op hun naam gaat. Dat is wat lastig te regelen in zo'n klein gat, zodat ze misschien daarvoor naar Albany moeten. Ze hebben blijkbaar geen e-mail, maar het is hun gelukt om de foto's op cd te zetten. Foto's zal ik later deze week per e-mail naar Jos doorsturen, als de CD bij mij aankomt.

Groetjes, Sjaak.